عضو کمیسیون امنیت ملی: خانه ملت در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا بی‌رمق است-راهبرد معاصر
شهادت یک پاسدار در حمله تروریستی سراوان + اطلاعیه سپاه نینوا پزشکیان: درباره رفع فیلترینگ به نگاه مشترک رسیده‌ایم رونمایی از پهپاد جدید سپاه امام رضا (ع) تصویب ۵ پیشنهاد برای اصلاح مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور دیدار سفیر جانباز ایران در لبنان با رهبر انقلاب + عکس پزشکیان در جلسه هیئت دولت: اجازه نمی‌دهیم در حریم جنگل‌ها کارخانه‌سازی شود سازوکار کمیسیون تلفیق برای تادیه بدهی دولت به صندوق‌های بازنشستگی مشاور سیاسی رئیس‌جمهور منصوب شد + جزئیات وزیر دفاع بر استمرار پشتیبانی ایران از محور مقاومت تاکید کرد استاندار گلستان انتخاب شد مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل شد پزشکیان: من در خانه لباس گرم می‌پوشم؛ مردم هم همین کار را کنند امیر نصیرزاده: از هر لحاظ آماده پشتیبانی از سوریه هستیم معاون رئیس‌جمهور: نمی‌توانیم در تهران بنشینیم و برای تمام پهنه سرزمینی ایران نسخه واحد تجویز کنیم دستور رئیس جمهور درباره تسریع در ساخت کریدور ریلی رشت- آستارا

عضو کمیسیون امنیت ملی: خانه ملت در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا بی‌رمق است

سیدحسین نقوی حسینی با بیان اینکه گلایه رهبر انقلاب نسبت به عملکرد مجلس شورای اسلامی کاملاً بجا است، گفت: مجلس در برابر رفتارهای خصمانه آمریکا بی‌رمق و واگرا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 26
کد خبر: ۷۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشراف کامل رهبر انقلاب در زمینه طرح‌ها و مصوباتی که در مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: مقام معظم رهبری بر عملکرد تمامی قوا و دستگاه‌ها از جمله مجلس شورای اسلامی اشراف دقیقی دارند.

 

وی افزود: در سالهای گذشته که نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب دیدار داشتند، ایشان بعضاً به نکاتی اشاره می‌کردند که این حس را در نمایندگان به‌وجود می‌آورد که گویی رهبری نیز در جلسات علنی مجلس حضور دارند، بنابراین زمانی که ایشان گله‌ای را مطرح می‌کنند حتماً در جریان تمامی طرح‌ها و لوایح مورد بررسی در مجلس هستند.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی درباره بخشی از بیانات نوروزی رهبر معظم انقلاب که از عملکرد مجلس در زمینه اقدامات متقابل علیه دولت آمریکا ابراز گلایه کرده بودند، گفت: بنده به‌عنوان فردی که سابقه 3 دوره نمایندگی در مجلس را دارم، اذعان می‌کنم که گلایه رهبر انقلاب نسبت به عملکرد مجلس در قبال اقدامات ضدایرانی دولت و کنگره آمریکا کاملاً کارشناسی، بجا و درست بوده و انتظار از مجلس خیلی بیش از اینها است.

 

نقوی حسینی با بیان اینکه "بنده بارها در صحن علنی و مصاحبه‌ با رسانه‌ها از سکوت، بی‌رمقی و واگرایی مجلس در مقابل رفتارهای خصمانه آمریکایی‌ها انتقاد کرده‌ام"، خاطرنشان کرد:  ما نمایندگان مجلس باید دست به فعالیت‌هایی در حوزه قانون‌گذاری علیه اقدامات آمریکا بزنیم تا نشان دهیم مجلس پای کار است.

 

وی ادامه داد: وقتی نطق‌های میان‌دستور نمایندگان مجلس را مورد بررسی قرار می‌دهیم متأسفانه به این نتیجه می‌رسیم که درصد کمی از این نطق‌ها در واکنش به دخالت‌ها، جنایات، تحریم‌ها و تهدیدات دولت و کنگره آمریکا بوده است.

 

نقوی خاطرنشان کرد:‌ متأسفانه کمیسیون امنیت ملی که وظیفه ذاتی آن پیگیری اقدامات مقابله‌جویانه آمریکا ضد ایران است، در سالهای گذشته عملکرد قابل دفاعی نداشته و بیش از یکی دو طرح نصفه و نیمه، هیچ طرح دقیق و دارای پشتوانه علیه اقدامات آمریکا از سوی این کمیسیون ارائه نشده است.

 

وی همچنین درباره اظهارنظر اخیر علی مطهری درباره رد طرح تبدیل بیانیه‌های ضد‌‌‌‌آمریکایی به قانون از سوی شورای نگهبان گفت: نظر آقای مطهری به‌عنوان یک نماینده مجلس قابل احترام است ولی این نکته در ارتباطات با اظهارات آقای مطهری باید مورد توجه قرار گیرد که شورای نگهبان طرح‌هایی را که از سوی مجلس به‌تصویب می‌رسد مورد بررسی قرار می‌دهد و وقتی که  از اساس هیچ طرحی در رابطه با تبدیل بیانیه‌های مجلس به قانون تقدیم شورای نگهبان نشده، طبعاً این شورا نیز نمی‌تواند اقدامی در این راستا صورت دهد.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره اظهارات حشمت‌الله فلاحت‌پیشه (رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس) که گفته بود مجلس اختیارات کافی برای ورود به مسائل کلان سیاست‌ خارجی و پیگیری اجرای دقیق این سیاست‌ها را ندارد، تصریح کرد: مجلس در بازخواست دولت اختیارات زیادی همچون تذکر، استیضاح، سؤال، تحقیق و تفحص، نطق‌های میان‌دستور و... دارد.

 

وی افزود:‌ بنابراین وقتی یک نماینده از نظر قانونی می‌تواند درباره تمامی اتفاقات جاری کشور اظهارنظر کند، بیان چنین سخنی از سوی رئیس محترم کمیسیون امنیت ملی جای تعجب دارد. سؤال بنده این است که؛ دوستان ما در مجلس و کمیسیون امنیت ملی چند بار از این اختیارات در راستای نقش‌آفرینی در امور دیپلماتیک استفاده  کرده‌اند؟ بنابراین وقتی در ارتباط با نقش مجلس در پیاده‌سازی راهبردهای سیاست خارجه مطرح می‌شود، لازم است دقیق و کارشناسی‌شده بیان شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده